Спільнота Умх 3 серпня 2023 р. Б. повернулася з чудової мандрівки із Карпат. Всі разом провели час відпочинково та весело, набралися сили та енергії. Цього року відпочивали в селі Яблуниця. 

Програмою поїздки було відпочивати та набиратися сил перед початком навчання та праці. Цього року не підкорювали ніяких вершин, проте відвідали багато колоритних і незвичайних місць. Першим місцем, де почалася наша карпатська пригода було мальовниче Яремче. Сувенірний ринок, водоспад Пробій та смачні смаколики зустріли нас дуже приязно.                                                                   

Другий день майже повністю провели на Буковелі. Поєднали гірський і морський відпочинок разом, провели час на Озері молодості, насолоджувалися краєвидами з висоти гірських вершин.

На третій день нас зустрічала "Полонина перці", де було багато розваг. Етно хатинки, колоритна місцева кухня та багато різноманітних атракціонів. А кому пощастило мав нагоду поспілкуватися із справжніми гоцулами.

Кожен день мали Святу Літургію та Причастя. 

А дорогою додому вже традиційно заїхали на прогулянку в Івано-Франківськ. Літня, тепла і відпочинкова подорож добігає кінця. А Карпати, як завжди надихнули, освіжили і залишили гарні враження та спогади.

 

Інформаційна служба парафії

hrkalen sp cugcc

logo tze logo rs logo ugcc logo ds